A treia ediție a concursului de cultură generală „Citești și câștigi!”, organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara-Deva, a început miercuri cu prima etapă de calificări.

În primele două confruntări s-au întâlnit două echipe din grupa I – Liceul Tehnologic „Grigore Moisil” din Deva și Colegiul Național „Mihai Eminescu” din Petroșani, și două echipe din grupa a II-a a competiției – Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu” din Vulcan și Colegiul Național „I. C. Brătianu” din Hațeg. Întâlnirile au avut loc în Complexul Deva Mall, locul de desfășurare al întregii competiții.

În concurs s-au înscris 17 colegii și licee din județul Hunedoara, împărțite în șase grupe prin tragere la sorţi. Echipele din grupe se vor confrunta între ele, prima clasată din fiecare grupă calificându-se în sferturi.

Câștigătorii primei etape de calificări au fost echipa Colegiul Național „Mihai Eminescu”, care a învins echipa Liceului Tehnologic „Grigore Moisil”, cu 3 – 0, și elevii Colegiului Național „I. C. Brătianu”, care au trecut cu același scor de elevii de la Colegiul Tehnic „Mihai Viteazu”.

Comentarii

comentarii

0 comments