Meniu Principal

Biblioteca Județeană -Invitație la ceremonia de premiere a câștigătorilor „Citești și câștigi!”

A opta ediție a concursului județean de cultură generală „Citești și câștigi!”, inițiat și organizat de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, cu sprijinul Consiliului Județean Hunedoara și în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara și Complexul Deva Mall, destinat elevilor de colegiu/liceu, a ajuns la final. După o competiție strânsă și captivantă, desfășurată în direct, pe parcursul câtorva luni, cei mai buni concurenți vor primi binemeritata răsplată.

În ziua de 5 mai 2022, ora 1300, în incinta Deva Mall, etajul trei, Salle dOr, se va da startul competiției finale din acest concurs, moment care încununează atât munca și strădania elevilor participanți, cât și implicarea Bibliotecii Județene. Anul acesta, finala se va disputa între Liceul Teoretic „Avram Iancu” din Brad și Colegiul Național Pedagogic „Regina Maria” din Deva.

Vă adresăm cu mare bucurie invitația de a lua parte la confruntarea finală și la ceremonia de premiere a câștigătorilor acestei incitante și benefice competiții.

Cu deosebită prețuire,

Manager,

Ioan Sebastian BARA