Meniu Principal

Concursul „Citești și câștigi !” – în curând un nou start- 17 noiembrie 2022

Doresc să semnalez un eveniment notabil din punct de vedere al educației. Pe lângă legi și proiecte, Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” Hunedoara – Deva face lucruri concrete pentru educație! Chiar le face!
Vă rog să notați o dată și un loc în calendar – 17 noiembrie 2022, ora 13 00, la Inspectoratul Școlar Județean Hunedoara, Sala „Europa”, parter.
La această dată și în acest loc va fi festivitatea de deschidere a celei de-a IX-a ediții a Concursului județean de cultură generală „Citești și câștigi!” – tragerea la sorți a grupelor. Această ediție aduce în fața juriului echipe din 22 de colegii și licee ale județului Hunedoara.
Vă invit pe toți cei care doriți să fiți alături de copii deștepți, să le vedeți sclipirile din ochi, să trăiți alături de ei emoțiile și bucuria. Părinți, încercați să fiți alături de copiii voștri, nu știți ce mult doresc să le fiți alături, chiar dacă considerați că sunt deja mari…
Concursul se desfășoară în perioada noiembrie 2022 – mai 2023. Până în luna ianuarie 2023 elevii au o perioadă de pregătire, de studiere și aprofundare a bibliografiei alcătuite de Biblioteca Județeană „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, care vizează cunoștințe din domeniile: Științe/Generalități, Artă/Sport, Literatură, Geografie și Istorie.
Marea finală va avea loc în data de 4 mai 2023.
Prin Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu”, Consiliul Județean Hunedoara nu doar că sprijină, ci investește în viitorul acestor tineri. Prin proiectele noastre, fiți convinși că vom încerca să le oferim oportunități de a rămâne în județ, dar sunt sigur că ei ne vor reprezenta cu cinste oriunde ar fi în această lume.
Felicitări pentru toți cei de la Biblioteca Județeană “Ovid Densușianu” Hunedoara – Deva! Succes noii ediții și tuturor participanților !
Costel Avram, administrator public al județului Hunedoara