Meniu Principal

Concursul județean de cultură generală „Citești și câștigi!”

Începând de astăzi, echipele de elevi înscrise la concursul județean de cultură generală „Citești și câștigi!”, ajuns în acest an la cea de-a IX-a ediție.
Organizat de colectivul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva, instituție aflată în subordinea Consiliului Județean Hunedoara, acest concurs se bucură de o prețuire aparte.
De la an la an, atât elevii și profesorii, cât și publicul (care poate urmări în direct confruntările dintre echipele celor 22 de licee înscrise în concurs), iau parte la o competiție care are la bază promovarea unui obicei foarte sănătos: cititul!
Într-o lume aflată în continuă transformare, în care tehnologia tinde să acapareze existența noastră, a tuturor, cititul rămâne una dintre preocupările de care nu trebuie să uităm: ne îmbogățește tezaurul de cunoștințe, fiind baza temeliei culturii generale a fiecăruia dintre noi!
Îi felicit încă de acum pe toți concurenții, pentru că toți au de câștigat din această experiență și îi încurajez pe tineri să treacă zilnic pragul Bibliotecii Județene „Ovid Densusianu” Hunedoara – Deva pentru a descoperi fascinanta lume a cărții.
Felicit colectivul condus de managerul bibliotecii, Ioan Sebastian Bara , pentru modelul exemplar în care organizează această competiție unică în România!